marker party

Denna helg har besått av mkt basket, häng och självklart lite fest. Damlaget i basket har spelat matcher hela helgen och självklart har vi varit där och hejat på. Det gick bra för dem, de vann två av tre.

I helgen var det något som kallas för marker party. Man går ut i en vit topp av något slag så springer man runt
och skriver på folk man känner. Jag och Marie tänkte vara lite kreativa så vi klippte lite i våra tröjor.


 

Ikväll har vi en korridors aktivitet som heter secret turkey, vi har det istället för secret santa eftersom vi åker hem så pass långt före jul. Jag var och köpte mina presenter igår, alla fick dra ett namn på vem de skulle ge till. Vi fick max spendera 5 dollar. Jag och väldigt många andra åkte till en affär som heter Dollar store där allt kostar just en dollar. Mina inköp blev:

En presentpåse
en enhörnings käpphäst
strumpor med julmotiv
ett första hjälpen kit
en matlåda med djurmotiv för barn under 7 år

Jag vet att jag är väldigt seriös…  


24 dagar... (tror jag)

Nu är det 24 dagar tills jag åker hem, eller jag tror att det är 24 dagar iaf... hehe ser fram emot att komma hem och ta en paus från pluggandet och bara chilla. Ska bli sjukt kul att träffa alla igen!

Denna helgen som va spenderades med ett restaurang besök med delar av laget och efter det kolla vi på bio. Vi såg due date, se den! Sen klädde vi ut oss och gick runt och "härja" lite på skolan, det är tradition att lagen gör det här men vi tog det lugnt... vill ju inte bli uppskriven :P





Wilmington hade sin sista fotbollsmatch på lördagen och åter igen förlorade de… de har förlorat varenda match denna säsongen. De är sjuk dåliga! Det är ganska skrattretande faktiskt för fotbollsspelarna går runt och tror att de är bäst i världen.

Efter fotbollsmatchen åkte jag, Stacey och Kelsey med Danielle hem till hennes gård. Vi spenderade resten av helgen där, jag tror vi slog rekord i beerpong. Jag skojar inte när jag säger att vi spela i typ fyra timmar… men kul va det! Det vart också 4hjuls åkning och riktigt god hemmalagad mat! Saknar ”vanlig” mat

Denna veckan båstår av en massa träning, skolarbete och häng med folk


Vädret här borta

Som alla andra svenska tänkte jag ta och prata om vädret...

Har hört att det är två dm snö hemma!!! Idag är det 17 grader varmt här. Vädret här är väldigt skriftande, vi får ju ofta höra att vädret skriftar mkt hemma men här skiftar det mer. Det är fortfarande varmare än vad de är hemma. Det snöade faktiskt lite här en morgon men de la sig inte på backen. Ofta kan det vara rätt kallt på morgonen, typ runt 5 grader sen blir det varmare under dagen.  Tydligen kommer vintern i januari här så det blir väll till att förbereda sig och bunkra upp med vinterkläder.

En del av mig vill verkligen ha snö men en stor del av mig gillar värmen :)


Halloween!

Denna helg va det halloween. Det var riktigt kul! Jag var utklädd i sopsäckar och på framsidan stod det ”trashy” och på ryggen stod det ”white trash”. Jag va väldigt stolt över min dräkt :P många kom fram till mig och tyckte att det va roligt och kreativt vilket va kul. Det var en stor halloweenfest i en av frat husen: the sig house. Jättemånga var där och väldigt många va utklädda i allt möjligt. Några där hemma har frågat om det verkligen va som det är i filmen mean girls vilket jag kan intyga att det är. Det var många som klädde sig väääldigt avslöjande men det va också många som klädde ut sig i roliga dräkter. Detta var min första ”riktiga” halloweenfest och jag kan bara säga att jag längtar till nästa år!  


jag och några lagkompisar, de va utklädda till Ghost busters!



RSS 2.0