Tornado

Jag har nu upplevt min första tornado. I tisdags slog tre tornados ner här i Wilmington men de var dock mindre så de gjorde ingen större skada. Det var ingen som slog ner på skolan, den närmaste var ca 4 km bort. Under förmiddagen hörde vi varningar om vad vi skulle göra om larmet drog igång och att alla skulle flytta sina bilar från en speciell parkering. Jag sprang runt i vår korridor och hade lite halvt panik innan vi gick och käka lunch. När vi satt och åt gick tornadolarmet och jag gick med ett par i laget till deras korridor istället för att gömma mig i en källare. Vädret var helt stört, det blåste jättehårda vindar och det fullkomligt öste ner, det var lite coolt faktiskt. Vi överlevde och jag slapp gå till eftermiddagens lektioner så dagen blev ändå ganska lyckad.



Ok jag kan erkänna att denna bilden är lite överdriven, jag tror inte de blir så stora här som de bli i Kansas Oklahoma trakterna... men ändå!


Haunted Cave

I helgen upplevede jag min första haunted cave. Här borta är det väldigt populärt att under hela Oktober månad (pga Haloween) att besöka haunted houses.  Vi slog till på stort och åkte till en grotta! Det va ca 2 timmar bort så det blev en roadtrip av de hela. Jag som aldrig har upplevt något liknande innan tykte att det var extremt läskigt under vissa delar av turen. Vi gick faktist ner i en riktigt grotta och det ska ta ca 45 minuter att gå igenom men det va något som gick sönder inne i grottan så det tog oss ca en och en halv timme att gå igenom.

Jag va faktist lite stolt över mig själv... jag är dendär personen som vanligtvis inte ens går in i Gasten på Liseberg, jag är fegisen som väntar utanför med väskorna

 

Söndag i Picket 2 norr

Igår va de en vanlig söndag här i korridoren Picket 2 norr. Byggnaden vi bor i heter Austin Picket. Austin Picket eller AP som alla säger är två byggnader som är ihopbyggda så antingen bor man i A eller P. Huset består av fyra våningar, det är gemensamma toaletter och dushar i varje korridor. Jag tror det är ca 24 tjejer som bor i denna korridoren men det funkar bra tkr jag. Oftast är det så att efter våra träningar så ockuperar de olika idrotterna dusharna. Vi tränar på lite olika tider så det är inga större bekymmer.

Gårdagen spederades som de flesta söndagar spenderas, de flesta sover till tolvtiden sen går vi och äter brunch i caferterian. Sen är det amerikansk fotboll som gäller! det brukar också bli en del pluggande och ibland tvingar man sigsjälv till att tvätta och städa. Sen brukar kvällen spenderas med en film eller häng.

Igår va vi dock lite uttråkade och min rumskompis va borta på en femtimmars lunch så vi passade på att deckorera golvet i mitt rum:



Baseboll!

Basebollen va grym häromdagen :) Kännde mig verkligen helamerikan när jag satt där haha!




Jag tyckte att stadion va stooor men  denna klassas som liten! helt sjuk! Vi hade som mål tt inte tappa bort mig och jag kom bara bort en liten stund... men den lilla stunden måste jag erkänna va lite skrämmande haha 

Det va en massa asiater som satt i närheten av oss så Tila gjodre denna kväll till "bring a foreigner" kväll... jag och asiaterna

RSS 2.0