det va ett tag sen...

oj oj oj nu har det gått ett tag sen jag senaste updaterade. Jag tänkte börja med att berätta vad vi gjorde fredag kväll, jag Liz och Danielle hade en riktig countrykväll.
Först gick vi på truck/tractorpulling och sen vart det barndance.

Jag, lagkompisen Danielle och simmaren Liz
 

Under kvällen va det en massa avgaser som släpptes ut från traktorerna, jag frekade totalt ut och satt och drog föredarag om miljön samtidigt som de andra klappade mer och der destu mer avgaser som kom ut. Folk runt omkrig oss tyckte jag var väldigt söt som satt där lite halvt hysterisk.


Lördagen spenderades först med att arbeta Renfest och sen vart det häng med svenskarna. Söndag va det plugg plugg plugg som gällde.

Denna veckan har hittils varit väldigt hektiskt med en massa inlämningar och prov. Ikväll ska jag gå på MAJOR LEAGUE BASEBOLL!!! ska bli så jäkla kul och ett bra avbrott i pluggandet. Vi drar dit ikväll direkt efter träningen, planen ligger ca 40 minuter bort från skolan så det blir nog många besök dit under åren här :)

hmm?

Ibland undrar jag hur lata amerikaner kan vara. Detta är ju landet av drive-trough... när jag berättade att de enda vi har som är drive-thriugh är McDonalds höll de på att gå i taket. Denna helgen åkte jag igenom en öl drive-through... jag var väldigt fashinerad, det är inte varje dag man ser sånt. Damen i kassan kunde inte förstå att jag aldrig hade åkt igenom någon sådan innan och hon tyckte att jag skulle ta hem det till Sverige (vilket jag inte lär göra, tkr att det går emot hela no drinking and driving policyn). ja man upplever nått nytt varje dag...


En anna drive-trough... i denna lilla staden finns det säkert minst 30 olika drive-troughs

grattis Skövde saints!

Måste börja med att gratulera mina tjejer där hemma! Riktigt bra jobbat, så stolt över er! Synd att jag inte kunde vara där, det har verkligen kännts men men, aja... jag får fira från denna delen av världen.

Idag har jag piercat mina öron! det gjorde ont, jag pratade till och med om att rymma hem till sverige men brooke sa att jag va tvungen att växa upp... och när jag väl tänker efter så gjorde det inte så ont... Men de som piercade oss fick sig iaf ett gott skratt!

TEAM SWEDEN

Oj då, såg precis att förra inlägget var väldigt liten text... jag uppdatera det från en mac så det kanske har nått att göra med det.

Ikväll spelar en tjej som heter Marie tennis, hon är Svensk! så jag ska gå dit och hejja på team sweden. sen blir det till att plugga... idag vart det ingen softboll, bara löpning imorse.


flyttat!

Nu har jag äntligen bytt rum. Jag har flyttat ner en våning där en stor del av de freshmen som jag umgås med bor. Nu bor jag med en tjej som heter Olivia, hon är rolig och jättetrevlig. I denna hallen bor det nu 4 softbolltjejer, 4 simmare och fotbollstjejer.

Det är skönt att slippa min gamla rumskompis, vi va på helt olika scheman och hon hade lite svårt för att respektera andras scheman. Olivia är väldigt glad över att bo med mig, hon och hennes rumskompis kom inte direkt överense. Alla här nere har välkomnat mig väl.

 

Ikväll börjar våra studietables, alla freshman i laget och de som har under 3.0 i GPA måste gå på det. Det är inte så farligt, det är ett par timmar i veckan där vi blir övervakade när vi pluggar, detta gör de för att hjälpa oss ha bra betyg.

Roomies!

långhelg

Denna helgen som va var det labour day, jag frågade runt om någon visste va det va. Svaret jag fick va: jag vet inte, men det är en extra dags ledighet. Funkar för mig!

Jag jobbade på en renässansmässa alla tre dagarna, det va roligt men väldigt utmattande. Vi jobbade ca 8-9 timmar varje dag. Jag, Elise och Brooke jobbade varje dag. Jag skrev upp mig på alla dagar så att de andra kunde åka hem. Elise bor ca 4 timmar bort så hon kännde inte för att åka hem och Brooke bor här i stan så hon tog också tre dagar. Sen va det andra i laget som tog en dag var för vi va tvugna att vara sex stycken.

Vi jobbade i ett drickastång, nötstånd och med matservering. Vi va tvugna att ha på oss en speciell tröja för vi va "pesents" alltså lågt klassade människor.

Jag va i princip den enda freshman kvar på skolan så i huset där jag bor Austin- Pickett, AP var de väääldigt tomt. Fast det va ganska skönt med lite lugn och ro...

Såhär var vi klädda... väldigt smickrande
Detta är Elisa och Shauna


Detta är nötståndet. I princip ingen köper nötter så man sitter där i 8 timmar och tkr synd om sigsjälv. Detta jobbet är något som vi nya måste göra, jag hade tur och slapp denna helgen men jag kommer att få göra det någon annan helg. I nötståndet för man nämligen ingen dricks, det får man på de andra ställena.


omringade av majs

Wilmington ligget ca 45 min - 1h från storstaden Cinncinatti men det ligget ganska öde. Vi är ca 30 min från ett jättestort outlet mal. Vi har åkt dit ett par gånger och allt man ser runt om oss är detta:

 
majs, majs, majs

Det är tur att vå bor så nära storstade. På söndagkväll tror jag att vi ska åka in till Cinncinatti, det ska bli riktigt kul!


RSS 2.0