ännu en snödag

Idag har det snöat non stop... skolan har ställt in alla lektioner som börjar efter 2 så att lärare och elever som inte bor på skolan kan åka hem innan det blir alldeles för mycket snö på vägarna. Det ska tydligen komma 2-3 dm idag och självklart är det panik igen... fast denna gången kan jag förstå det mycket mer, det var skarttretande när de ställde in lektionerna för knappt 1 dm.

Här är ett par bilder från campus innan all snö som kom idag:

Detta är kettering hall, en byggnad med en himla massa klassrum. Mycket biologi och matte kurser hålls här.

AP mitt dorm

MLK day

Idag är det Martin Luther King day vilket betyder inga lektioner! Inte helt fel att ha varit tillbaka i skolan i en vecka och redan en ledig dag. Jag är fortfarande sjuk... lagom kul... får hoppas att det går över snart

Jag tänkte berätta vilka kurser jag läser denna terminen:
Human nutrition (Bio 125)
Writing 2 (Eng 101)
Algebra 2 (Mth2)
Global issues (IDS 125)
Intro to psychology (Psy 100)

Dessa kurser är svårare än de jag läste förra terminen så det kommer att bli ett antal mer timmar plugg vilket jag tkr är helt ok. Jag menar detta är ändå högskolan, plugget är på ett sätt mitt jobb.

På söndag drar softbollen igång på allvar... det kommer att bli en intensiv vår kan jag lova :) 

tillbaka

Nu är jag tillbaka igen. Skolan har börjat och snart drar försäsongen igång. Resan denna gången var lite speciell…

När jag ska gå på flyget till Chicago stöter jag ihop men en av de svenska tjejerna och det visade sig att vi skulle med samma plan. Vi skulle sitta väldigt nära varandra men vi fick sitta ihop vilket var väldigt kul. Vi gick igenom tullen utan problem och vi hade till och med tid att sätta oss ner och ta en lunch. Sen kommer den jobbiga biten… planet till Cincinnati blev försenat och sen var det ”snöstorm” här så det tog flera timmar för hon som skulle hämta mig att komma till flygplatsen och där fick jag sitta. Denna gången tog resan 36 timmar från dörr till dörr. Visst är snön underbar


Jag stannade hos min rumskompis över helgen och vi åkte till ett stort köpcenter och shoppade :)

Idag snöar det faktiskt ganska mkt, jag är riktigt imponerad. Det har nog kommit 1dm idag. Det är lite kul för alla får typ panik.   


RSS 2.0